Onze woonwinkels in Arnhem, Assen en Zwolle zijn elke dag geopend!

Verlichting

Van industriële hanglampen tot moderne vloerlampen, Sfeer.nl heeft altijd passende verlichting voor in ieder interieur. Of je nu op zoek bent naar vintage fabriekslampen voor boven een landelijke tafel of voor een houten vloerlamp voor bij de zithoek. Bij Sfeer.nl slaag je altijd. Bekijk ons aanbod, plaats je bestelling en geef extra sfeer aan jouw ruimte met verlichting uit onze webshop.

Welke verlichting past bij jouw ruimte?

Verlichting kopen? Dat moet je niet onderschatten. Verlichting in jouw ruimte heeft niet alleen praktische functie: het is ook nog eens sfeerbepalend. Daarom is het dus belangrijk dat je altijd goed kijkt wat er past bij de ruimte. Maak het vinden van een lamp niet te moeilijk en gebruik onze handige filteropties. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven van wat voor een soort materiaal de lamp is gemaakt: Ben je op zoek naar een metalen lamp of een houten lamp of je een voorkeur hebt wat betreft de kleur: Zoek je een zwarte lamp of een gouden lamp, het merk en natuurlijk de afmetingen van de lamp. Is er een budget waar je rekening mee wilt houden? Dan kan je dit ook gerust aangeven. Bovendien hebben we ook elke soort lamp opgedeeld in een categorie. Zo maak je het vinden van verlichting nog makkelijker!

Lampen kopen die passen bij jouw woonstijl

Smaken verschillen. Dat weten wij als geen ander. Daarom kun je bij ons terecht voor het kopen van lampen die passen bij jouw favoriete woonstijl? Van landelijk tot aan industrieel: er is altijd wel een lamp die past bij jouw smaak. Tegenwoordig zien we ook steeds vaker dat diverse stijlen worden gemixt en gematched in een interieur. Superleuk dus om een landelijk interieur te voorzien van een industriële touch met een robuuste lamp.

Verlichting kopen bij Sfeer.nl

Er zijn natuurlijk verschillende partijen waar je terechtkunt voor het kopen van verlichting. Maar waarom is het nou een goed idee om te kiezen voor Sfeer.nl als lampenwinkel? Allereerst heb je bij ons altijd een groot aanbod met verlichting van topkwaliteit. Zo kun je bijvoorbeeld lampen kopen van de merken Reefs Interior, By-Boo, Richmond, Dutchbone, PTMD, Lucide, ETH en Lifestyle Home Collection. Daarnaast geldt dat de verlichting die je koopt gratis in Nederland en België worden verzonden vanaf een minimale orderwaarde van € 100. Verder heb je de optie om gratis achteraf te betalen en hoef je nooit lang te wachten tot jouw producten in huis zijn. Als je namelijk op werkdagen voor 16:30 uur een bestelling plaatst dan ontvang je dit de volgende dag al in huis. Voor welke sfeer verlichting kies jij?

 

Stijlen: Industriële lampen- Scandinavische lampen - Luxe verlichting
Materiaal: Glazen lampen- Houten lampen- Metalen lampen- Bamboe lampen - Betonnen lampen
Kleur: Grijze lampen- Gouden lampen- Zwarte lampen - Bruine lampen - Antraciete lampen - Oranje lampen - Witte lampen - Groene lampen

 

2705 resultaten
per pagina
Sorteren
2705 resultaten
per pagina
Sorteren

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring voor meer uitleg.